Termeni și condiții

Sigur, iată o versiune modificată a "Termeni și condiții" care include cuvintele cheie solicitate:

---

**Termeni și Condiții**

La **STICKER REV SRL**, ne dedicăm să vă oferim cele mai bune servicii și produse pentru a vă personaliza vehiculul, fie că este vorba de **stickere auto personalizate**, **decorațiuni auto pentru capotă**, sau **autocolante pentru jante**. Ne mândrim cu gama noastră variată de produse, care include **stickere auto laterale**, **seturi de autocolante auto**, și **stickere auto pentru tuning interior**, printre altele.

**Confidențialitate**

Valorizăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și ne angajăm să protejăm datele personale pe care le împărtășiți cu noi prin intermediul site-ului nostru. Ne asigurăm că datele dumneavoastră nu vor fi distribuite terților în niciun fel.

Ne opunem ferm practicilor de SPAM și garantăm că adresa dumneavoastră de e-mail nu va fi împărtășită cu terțe părți (persoane fizice sau juridice), nu va fi vândută, oferită sau schimbată. De asemenea, nu dezvăluim adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site fără permisiunea dumneavoastră explicită.

**Legalitate**

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, precum și ale Legii nr. 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, STICKER REV SRL are responsabilitatea de a gestiona în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

**Scopul Colectării Datelor**

Colectăm datele cu scopul de a:

- Procesa comenzi pentru produse precum **stickere auto cu mesaje**, **autocolante pentru garda de sol**, sau **stickere auto pentru faruri**;
- Răspunde la solicitări, întrebări sau reclamații adresate nouă, legate de **decorațiuni laterale pentru mașină** sau **autocolante pentru barele laterale**, printre altele;
- Realiza studii de piață și de produs, precum și pentru promovarea produselor de pe site-ul nostru și ale distribuitorilor noștri, care includ **autocolante de mașină**, **logo-uri auto personalizate**, și **grafică auto de înaltă calitate**.

**Obligația de Furnizare a Datelor**

Este necesar să furnizați datele solicitate pentru emiterea facturilor fiscale. Refuzul de a furniza aceste informații va împiedica emiterea facturii fiscale.

**Utilizarea Datelor**

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării exclusive de către STICKER REV SRL și nu vor fi comunicate terților. Vă invităm să ne informați dacă doriți să primiți noutăți despre serviciile, evenimentele și alte oferte de la STICKER REV SRL, inclusiv informații despre **stickere auto pentru sport**, **autocolante pentru oglinda retrovizoare**, și **stickere auto pentru interiorul mașinii**.

**Drepturile Dumneavoastră**

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, aveți dreptul de acces la date, de intervenție asupra acestora, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a apela la justiție. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și de a solicita ștergerea acestora. Pentru a exercita aceste drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la STICKER REV SRL. De asemenea, aveți dreptul de a apela la justiție. Dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

**Asigurarea Confidențialității**

Vă asigurăm că datele dumneavoastră personale vor fi utilizate exclusiv pentru procesarea comenzilor și emiterea facturilor, și nu vor fi transmise niciodată, sub nicio formă, unei terțe părți în scopuri publicitare, fără consimțământul dumneavoastră explicit și în scris.

---