Modalități de livrare

Desigur, iată o versiune revizuită și mai prietenoasă a textului:

---

**Livrare Fără Bătăi de Cap cu STICKARIO**

**Livrare în Toată România**: Ne bucurăm să vă aducem produsele preferate direct la ușa dumneavoastră, oriunde v-ați afla în România. Selecția curierului pentru fiecare comandă este realizată cu grijă de către echipa noastră de la STICKARIO. Deși în momentul de față nu oferim livrare internațională, suntem mereu în căutarea unor modalități de a ne extinde serviciile.

**Costuri de Livrare**: Ne dorim să vă răsplătim pentru cumpărăturile dumneavoastră! De aceea, oferim livrare gratuită pentru toate comenzile care depășesc suma de 100 lei. Pentru comenzile sub această valoare, se va aplica o taxă de livrare de 18 lei, indiferent dacă alegeți să plătiți ramburs sau cu cardul.

**Timp de Livrare**: Ne străduim să vă aducem comanda cât mai repede posibil. Iată ce puteți aștepta:
- Pentru comenzile efectuate în zile lucrătoare până la ora 15:00, produsele vor ajunge la dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare.
- Dacă plasați comanda după ora 15:00 într-o zi lucrătoare, sau în weekend și sărbători legale, comanda dumneavoastră va fi procesată în următoarele două zile lucrătoare.

**Confirmarea Expedierii**: Echipa STICKARIO vă va ține la curent cu statusul expedierii, oferindu-vă o confirmare personalizată pentru fiecare comandă, în funcție de volumul general de comenzi și modalitatea de plată aleasă. Vă rugăm să rețineți că durata efectivă de livrare poate varia în funcție de timpul necesar curierului pentru expediere.

Vă mulțumim că ați ales STICKARIO și sperăm să vă bucurați de produsele noastre!