Metode de Plata

  1. Plată la Livrare: Simțiți confortul de a plăti direct la ușa dumneavoastră! Puteți achita comanda în numerar (în lei, până la suma de 5000 RON) direct curierului care vă aduce produsele. Această opțiune este disponibilă atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Notă specială: Pentru stickerele personalizate, plata la livrare nu va fi disponibilă!

  2. Ordin de Plată/Virament Bancar: Alegeți această metodă dacă preferați să realizați plata în avans. Vom pregăti o factură proforma și o vom trimite la adresa de e-mail furnizată de dumneavoastră. Odată ce plata este confirmată, comanda dumneavoastră va fi pe drum spre a fi livrată la destinația aleasă.

  3. Plată Online cu Cardul: Pentru cei care preferă rapiditatea și comoditatea, oferim opțiunea de plată online cu cardul. Realizați tranzacții într-un mediu sigur și protejat, fără a vă face griji pentru detaliile cardului dumneavoastră. Cu ajutorul sistemului de plată Stripe, garantăm că detaliile cardului dumneavoastră rămân confidențiale și în siguranță.

Vă mulțumim că alegeți să faceți cumpărături de la noi, și suntem aici pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră este cât se poate de lină și plăcută!